Balıkesir Büyükşehir Belediyesi’nin Savaştepe’de düzenlediği iftar programında konuşan Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Akın, Savaştepe’nin ihtiyaçlarına hızlı şekilde cevap vermek için büyük bir azim ve kararlılıkla çalıştıklarını belirtirken, “Hiçbir konuyu da bahane olarak kabul etmiyoruz. Önümüze bakıyoruz. İşimizi yapıyoruz” dedi.
Ramazan ayında binlerce kişiyi iftar sofrasında buluşturan Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Akın, ilçelerde düzenlenen iftar programlarında orucunu vatandaşlarla açıyor. Başkan Akın, Dursunbey ve Kepsut’un ardından Savaştepe’de düzenlenen iftar programına katıldı. Yoğun katılımın olduğu iftar programına Başkan Akın’ın yanı sıra CHP Balıkesir İl Başkanı Erden Köybaşı, Savaştepe Belediye Başkanı Ali Koyuncu, Susurluk Belediye Başkanı Hakan Yıldırım Semizel, Soma Belediye Başkanı Sercan Okur da katıldı. İftar programına katılan vatandaşlarla tek tek tokalaşan Akın, sohbet edip hatıra fotoğrafı çektirdi. “Ramazan’ı paylaş, kardeşliği çoğalt” hedefiyle ilerleyen Başkan Akın, Savaştepelilerle orucunu açarken iftarın ardından çocuklara pamuk şeker dağıttı.
“BAHANE KABUL ETMİYORUZ”
Vatandaşların Ramazan ayını kutlayan Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Akın, Ramazan ayının birlik, sevginin ve beraberliğin ayı olduğunu söyledi. Her şeyin başının birlik ve beraber olmaktan geçtiğini ifade eden Akın, “ Allah nasip etti, sizlerin desteğiyle seçildik. Emrinizdeyiz, hizmetinizdeyiz. Ali Başkanımla tam uyum içerisinde çalışıyoruz. İstişare ediyor ve beraber hareket ediyoruz. Büyük bir azim ve kararlılıkla çalışıyoruz. Hiçbir konuyu da bahane olarak kabul etmiyoruz. Önümüze bakıyoruz. İşimizi yapıyoruz” dedi.
“BİZLER EMANETÇİYİZ”
Kenti yönetirken büyük bir sorumlulukla hareket ettiklerini belirten Akın, “Bizler emanetçiyiz. Vatandaşımızın emanetine sahip çıkmak için mücadele ediyoruz. Çok çalışıyoruz. Kul hakkı yedirmiyoruz. Ve bununda sözünü vermiştim. Kul hakkı da yedirmeyeceğim hemşerim. Savaştepemizin tüm ihtiyaçlarını tespit ediyor ve tek tek çözüme kavuşturuyoruz” diye konuştu.
Yorumlar
Kalan Karakter: