Kurşun yağdıran zanlı polisten kaçamadı

Birçok kişinin yaralanmasına neden olan ve olay sonrası kaçan şüpheli Umutcan İ. isimli şahıs yapılan takip sonucu Kızılkeçili Mahallesinde yakalandı.

Kurşun yağdıran zanlı polisten kaçamadı

 İlimiz Edremit İlçesi Kadıköy Bölgesi Özel Körfez Hastanesi karşısında bulunan çay bahçesi otopark içerisinde 17.09.2024 günü saat:13.35 sıralarında meydana gelen Kasten Öldürmeye Teşebbüs (Ateşli Silahla) ve Kasten Yaralama olayı ile ilgili olarak;
        Özel Körfez Hastanesi otopark kısmına gelen kafasında motosiklet kaskı bulunan bir şahsın otopark içerisinde oturan Hüseyin A.(44) isimli şahsa elindeki tabanca ile çok sayıda ateş etmesi sonucunda Hüseyin A. isimli şahıs sağ kol, sağ bacak, sağ dirsek ve göğüs bölgelerinden yaralanmıştır.

        Bahse konu şahıs hastaneye kaldırılarak ameliyata alınmış, ameliyat sonucu Hayati Tehlike bulunarak Entübe edilmiştir. 

        Ayrıca şüpheli şahsın ateş ettiği esnada otoparkın arka kısmında bulunan çay bahçesinde oturan şahıslardan;
-Mustafa Ç.(1975 Havran) (Sol Kürek kemiği sıyırma, HT yok)
-Resmiye H.(1977 İzmir) ( Sağ Sol Diz sıyrık HT yok )
-Ayşe C.(1980 Balıkesir) ( Sol topuk sıyrık HT yok)
-Şevval A.(1995) (Sol Diz üstü HT yok )
-Safiye K.(1996 Bandırma) ( Sol ayak bileği , sağ ayak bileği sıyrık HT yok ) 
isimli 5 şahısta yaralanmıştır.

        Edremit İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Amirliği ve Edremit İstihbarat Büro Amirliği ile birlikte ortaklaşa yapılan yapılan çalışmalarda şüpheli şahsın olayı gerçekleştirdikten sonra motosiklete binerek Kadıköy bölgesine doğru gittiği tespit edilmiş ve çalışmalar neticesinde şüpheli şahsın Umutcan İ.(2001 Edremit) isimli şahıs olduğu tespit edilmiştir.

        Şüpheli Umutcan İ. isimli şahıs yapılan takip sonucu ilçemiz Kızılkeçili Mahallesinde yakalanmış, yapılan aramalarda olayda kullandığı ruhsatsız tabanca, motosiklet ve kask ele geçirilmiştir. 
Ayrıca şüphelinin ikametinde ruhsatsız tüfek, motor-şase kazınık motosiklet ve az miktarda bonzai olduğu değerlendirilen uyuşturucu madde ele geçirilmiş ve ayrı tahkikat yapılmıştır. Zanlının bugün adliyeye sevk edileceği öğrenidli.

        Şüpheli Umutcan İ.’ye bahse konu olayı gerçekleştirdikten sonra olayda kullandığı motosikleti saklaması için yardımda bulunan Cihan İ.(1997 Edremit) ve Mustafa T.(2002 Edremit) isimli şahıslarda dosyaya şüpheli olarak eklenmiştir.

        Olay ile ilgili Cumhuriyet Savcısından alınan talimatla 5️ şüpheli  GÖZALTINA alınmış olup gerekli tahkikat devam etmektedir.

        Emniyet, asayiş ve kamu düzeninin sağlanması ile suçların azaltılması, önlenmesi ve suçluların yakalanmasına yönelik çalışmalara aralıksız olarak devam edilmektedir.

Güncelleme Tarihi: 19 Eylül 2024, 15:42

Körfezde Haber®

YORUM EKLE
banner144
SIRADAKİ HABER