Başkan Ertaş, muhtarlarla bir araya geldi

Edremit Belediye Başkanı Mehmet Ertaş, Temmuz ayı meclis toplantısında öncesinde muhtarlarla aylık değerlendirme toplantısında bir araya geldi. Her ay düzenli olarak gerçekleştirilen muhtarlar toplantısında, Temmuz ayı meclis toplantısı öncesinde muhtarlarla bir araya geldi. Başkan Ertaş, toplantıda muhtarların sorunlarını ve taleplerini dinleyerek, belediyenin hizmetleri hakkında bilgilendirmelerde bulundu.

Başkan Ertaş, muhtarlarla bir araya geldi

Toplantıda, mahallelerin ihtiyaçları ve belediye hizmetlerinin etkinliği üzerine karşılıklı görüş alışverişinde bulunuldu. Muhtarlar, mahallelerinde karşılaştıkları sorunları ve halkın taleplerini dile getirerek, çözüm önerilerini sundular. Başkan Ertaş ise, belediyenin bu konularla ilgili yaptığı çalışmalar ve planlanan projeler hakkında detaylı bilgi verdi.

Başkan Mehmet Ertaş, muhtarların halk ile belediye arasında önemli bir köprü olduğunu belirterek, "Muhtarlarımızın görüş ve önerileri bizim için çok değerli. Onların katkılarıyla kentimize daha iyi hizmetler sunmayı hedefliyoruz" dedi.

Ay içerisinde doğum günü olan muhtarların doğum günü kutlanması ile toplantı sona erdi. 

Başkan Ertaş, tüm muhtarlara katılımları için teşekkür ederek, birlik ve beraberlik içinde çalışmaya devam edeceklerini vurguladı.

Güncelleme Tarihi: 03 Temmuz 2024, 17:44

Körfezde Haber®

YORUM EKLE
banner144
SIRADAKİ HABER