Başkan Ertaş, Esnaf Odaları ile bir araya geldi

Edremit Belediye Başkanı Mehmet Ertaş, her ay düzenlenen belediye meclis toplantısı öncesinde muhtarlar ve esnaf odalarıyla bir araya gelerek değerlendirmelerde bulunmaya devam ediyor. Bu kapsamda, Temmuz ayı belediye meclis toplantısı öncesinde ilçedeki esnaf odaları başkanları ile bir toplantı gerçekleştirdi.

Başkan Ertaş, Esnaf Odaları ile bir araya geldi

Toplantıda, ilçenin ekonomik durumu, esnafların yaşadığı sorunlar ve bu sorunlara yönelik çözüm önerileri ele alındı. Başkan Ertaş, esnafın görüş ve önerilerini dinleyerek, belediye olarak yapılabilecek çalışmalar hakkında bilgi verdi. Esnaf odaları başkanları da esnafların yaşadıkları problemleri ve beklentilerini dile getirerek, belediye ile daha yakın iş birliği içinde çalışmanın önemine vurgu yaptılar.

Başkan Ertaş, yaptığı değerlendirmede "İlçemizin ekonomik ve sosyal kalkınmasında esnaflarımızın rolü çok büyük. Bu nedenle esnaf odalarımızla düzenli olarak bir araya gelerek, onların taleplerini ve sorunlarını dinlemek, çözüm yolları üretmek bizim önceliğimiz. Birlikte çalışarak Edremit’i daha yaşanabilir bir yer haline getirmek için çaba sarf ediyoruz" dedi.

Toplantı, karşılıklı görüş alışverişi ile sona erdi. Başkan Ertaş, bu tür toplantıların devam edeceğini ve esnafın yanında olmaya devam edeceklerini belirtti.

Güncelleme Tarihi: 03 Temmuz 2024, 17:44

Körfezde Haber®

YORUM EKLE
banner144
SIRADAKİ HABER