Balıkesir 5. Aromaterapi Festivali'nde Ertaş rüzgarı

Başkan Ertaş, hasat yaptı, kortejde traktör sürdü, ilgi gören Edremit Belediyesi standında Başkan Yardımcısı Cavit Cebeci ile misafirlerini ağırladı, ata tohumu hediye etti.

Balıkesir 5. Aromaterapi Festivali'nde Ertaş rüzgarı

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi’nin öncülüğünde Burhaniye Belediye Başkanı Ali Kemal Devecileri'in ev sahipliğinde, Edremit, Burhaniye, Gömeç ve Ayvalık Belediyeleri tarafından ortak düzenlenen 5. Balıkesir Aromaterapi Festivali renkli görüntüler sahne oldu.

 Festivale renk katan ismlerden olan Edremit Belediye Başkan Mehmet Ertaş, kortejde traktör sürdü, hasat yaptı, ilgi gören Edremit Belediyesi standında Başkan Yardımcısı Cavit Cebeci ile misafirlerini ağırladı, ata tohumu hediye etti.Başkan Ertaş, sanatını konuşturarak resimde yaptı.


 Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Akın, Edremit Belediye Başkanı Mehmet Ertaş, Burhaniye Belediye Başkanı Ali Kemal Deveciler, Ayvalık Belediye Başkanı Mesut Ergin ve Gömeç Belediye Başkanı Melih Bağcı’nın katılımıyla gerçekleşen açılış töreninde ilk hasat yapıldı. Açılışta yapılan konuşmalarda, büyükşehir ve ilçe belediyelerinin iş birliğinin önemine vurgu yapıldı.

EDREMİT BELEDİYESİ STANDI YOĞUN İLGİ GÖRDÜ
“Doğadan Gelen Şifa” teması ile konuklarını ağırlayan Edremit Belediyesi standı yoğun ilgi gördü. Zeytin, zeytinyağı ve ata tohumları büyük ilgiyle karşılandı. Edremit Belediye Başkanı Mehmet Ertaş, konuklara ata tohumlarından hediye etti.

BAŞKAN ERTAŞ’TAN DAVET
Edremit Belediye Başkanı Mehmet Ertaş, "Her tanesinde lezzet, her damlasında sağlık olan Edremit’in zeytini ve zeytinyağını tatmak, ata tohumlarımızı keşfetmek üzere herkesi yeşille mavinin buluştuğu diyar Edremit standına bekliyoruz" diyerek tüm konukları festivale davet etti.

RENKLİ GÖRÜNTÜLERLE BAŞLAYAN FESTİVAL
Balıkesir Büyükşehir Belediyesi ile Edremit, Ayvalık, Burhaniye ve Gömeç Belediyeleri işbirliği ile düzenlenen tarih, şifa ve kültür dolu 5. Balıkesir Aromaterapi Festivali, renkli görüntülerle başladı. Dans gösterilerinin yanı sıra söyleşiler ve konserlerle festival boyunca 7 Temmuz Pazar gününe kadar devam edecek.

(Bekir Terzioğlu)

Ayrıntılı fotoğraflara aşağıdaki sosyal medya hesaplarımızdan ulaşabilirsiniz.

https://www.facebook.com/korfezdehaber

www.facebook.com/balikesirkorfezdehaber
https://www.facebook.com/groups/korfezdehaber

https://twitter.com/korfezdehaber

https://www.instagram.com/korfezdehaber/

https://www.facebook.com/korfezdehaberajansi

https://www.youtube.com/@KorfezdeHaberTR

Güncelleme Tarihi: 06 Temmuz 2024, 11:50

Bekir Terzioğlu

YORUM EKLE
banner144
SIRADAKİ HABER