Tarih, şifa ve kültürün buluştuğu Balıkesir Aromaterapi Festivali başlıyor

Türkiye'nin ilk aromaterapi festivalinin bu yıl 5'incisi bölgemizde gerçekleştirilecek. Edremit Belediye Başkanı Mehmet Ertaş tüm vatandaşları Balıkesir Aromaterapi Festivali’ne davet etti.

Tarih, şifa ve kültürün buluştuğu Balıkesir Aromaterapi Festivali başlıyor

4-7 Temmuz tarihleri arasında Balıkesir Büyükşehir Belediyesi koordinasyonunda gerçekleştirilen Aromaterapi Festivali Ayvalık, Burhaniye, Edremit ve Gömeç Belediyeleri tarafından birlikte düzenleniyor. Dört gün boyunca Balıkesir Aromaterapi Festivali’nde farklı etkinliklerle aromaterapi anlatılıyor.

Edremit Belediye Başkanı Mehmet Ertaş tüm vatandaşları Balıkesir Aromaterapi Festivali’ne davet ediyor. Edremit Belediye Başkanı Mehmet Ertaş, Edremitliler adına Türkiye’de ilk ve tek olma özelliği taşıyan festivalin düzenlenmesinde emeği geçenlere teşekkür etti. Başkan Ertaş, “Dünya çapında ilgi uyandıracak böylesine güzel bir festivali körfezdeki belediyelerimizle birlikte düzenliyoruz. Edremitlileri ve tüm doğaseverleri bu festivale katılmaya davet ediyoruz” dedi.

FESTİVAL 4-7 TEMMUZ’DA DOĞASEVERLERİ BEKLİYOR

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi koordinasyonunda körfez ilçeleri tarafından Burhaniye’de gerçekleştirilecek olan Balıkesir 5. Aromaterapi Festivali “Tarih, Şifa, Kültür” temasıyla düzenleniyor. Balıkesir Çiftçi Eğitim Merkezi’nde (BAÇEM) yapılacak hasat sonrası Birsen Tezer, Bülent Ortaçgil, Suzan Kardeş, Oğuz Aksaç Ören Amfi Tiyatro’da vatandaşlarla buluşacak. 4-7 Temmuz tarihleri arasındaki festival kapsamında Balıkesir Çiftçi Eğitim Merkezi (BAÇEM), Ören Meydanı ve Ören Amfi Tiyatro’da panel ve söyleşiler, atölyeler, ürün stantları, fotoğraf çekim alanları, sergiler, tiyatro ve konserler yapılacak.

Güncelleme Tarihi: 03 Temmuz 2024, 17:45

Körfezde Haber®

YORUM EKLE
banner144
SIRADAKİ HABER