Planlama ve Değerlendirme Toplantısı yapıldı: Birlikte daha güçlü ve etkili adımlar atacağız

İl Milli Eğitim Müdürü Murat Demir'in önderliğinde; Eğitim Müfettişleri Başkanı Seyfettin Cevval, il millî eğitim müdür yardımcıları ve şube müdürlerinin katılımıyla haftalık olağan "Planlama ve Değerlendirme Toplantısı" gerçekleştirildi.

Planlama ve Değerlendirme Toplantısı yapıldı: Birlikte daha güçlü ve etkili adımlar atacağız

Toplantıda, eğitim ve öğretim süreçlerindeki son durumlar değerlendirilerek okulların ihtiyaçları ve eğitim kalitesinin artırılması için yapılması gerekenler ele alındı. Ayrıca, öğrencilerin akademik başarıları ve sosyal gelişimleri üzerine yapılan çalışmaların sonuçları paylaşıldı.

Birim amirleri, kendi alanlarındaki gelişmeleri ve karşılaştıkları zorlukları dile getirdi. Ortak hedef doğrultusunda nasıl daha etkili bir iş birliği sağlanabileceği üzerine fikir alışverişinde bulunuldu. Eğitimde dijitalleşme, “Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli” öğretmenlerin mesleki gelişimi ve okul güvenliği gibi konular da gündeme geldi.

Toplantının sonunda; İl Milli Eğitim Müdürü Murat Demir, emeği geçen tüm birim Amirlerimize teşekkür ederek, belirlenen hedeflere ulaşmak için birlikte daha çok çalışılması gerektiğini vurguladı. Yeni eğitim-öğretim yılında yapılacak projeler ve etkinlikler hakkında bilgilendirme yapıldı.

İl Milli Eğitim Müdürü Murat Demir, toplantının sonunda yaptığı konuşmada şunları kaydetti:

"Bugün burada, eğitim ve öğretimin kalitesini artırmak ve öğrencilerimiz için daha iyi bir gelecek inşa etmek adına önemli konuları ele aldık. Eğitim süreçlerindeki mevcut durumu ve okullarımızın ihtiyaçlarını detaylı olarak değerlendirdik. Ortak hedeflerimize ulaşmak için işbirliğinin ve koordinasyonun ne kadar önemli olduğunu bir kez daha gördük. Öğrencilerimizin akademik başarılarını ve sosyal gelişimlerini desteklemek için yürüttüğümüz çalışmaların sonuçlarını paylaştık. Eğitimde dijitalleşme, 'Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli', öğretmenlerimizin mesleki gelişimi ve okul güvenliği gibi konularda fikir alışverişinde bulunduk. Bu konular, gelecekteki eğitim politikalarımızın temel taşlarını oluşturacaktır. Bu süreçte emeği geçen tüm birim amirlerimize teşekkür ediyorum. Yeni eğitim-öğretim yılında hayata geçireceğimiz projeler ve etkinlikler hakkında bilgilendirmeleri de yaptık. Birlikte daha büyük başarılara imza atacağımıza inanıyorum."

Konuşmasının sonunda Müdür Demir; toplantıya katılan tüm ekibe teşekkür ederek bir sonraki değerlendirme toplantısının tarihini belirledi. "Birlikte daha güçlü ve etkili adımlar atacağız." diyerek toplantıyı sonlandırdı.

Körfezde Haber®

YORUM EKLE
banner144
SIRADAKİ HABER