Altıeylül 2. Lavanta Günleri neşe içinde geçti

Altıeylül 2. Lavanta Günleri neşe içinde geçti

Altıeylül Belediyesi tarafından bu yıl 2’ncisi düzenlenen 'Lavanta Günleri' neşe içinde geçerken, seyirci akınına uğradı 

Altıeylül Belediyesi tarafından bu yıl 2’ncisi düzenlenen Lavanta Günleri 28-29- 30 Haziran tarihlerinde birbirinden değişik etkinliklerle kutlandı.

Açılışını Altıeylül Belediye Başkanı Hakan Şehirli, CHP Balıkesir Milletvekili Serkan Sarı, Altıeylül Kaymakamı Turgay Hakan Bilgin ve diğer siyasi parti temsilcilerin yaptığı etkinlik, Çiçekpınar (Nergiz) Mahallesi’nde düzenlendi.

Etkinlikler kapsamında, Altıeylül Alaturka Türk Müziği Topluluğu Solo ve Koro Eserler Konseri, Balıkesir Ritim Atölyesi, Junior Kent Bant Çocuk Orkestra Konseri ve Ritmin Dansı Asmiska; etkinlikleri düzenlendi.


Sanat ve doğanın iç içe geçtiği etkinliklerde el işi standları ve canlı müzik performanslarıyla ziyaretçilere unutulmaz anlar yaşatıldı. Özellikle çocuklar için düzenlenen oyun alanları ve atölyeler, ailelerin birlikte vakit geçirmesine olanak sağladı. Nergiz Lavanta Bahçesi, doğal güzellikleri ile ziyaretçilerine huzur dolu anlar yaşattı.

Başkan Hakan Şehirli, “Altıeylüllerle mis kokulu lavantaların arasında huzur dolu anlar paylaştık. Doğanın güzelliklerini hissetmek ve sevdiklerimizle birlikte bu anları paylaşmak paha biçilemez: Emeği geçen arkadaşlara şükranlarımı sunarım”dedi.

Belediye bahçeye 3 gün boyunca günde 3 kez ring seferde düzenledi.

20 dönüm için etkinliğe katılanlar, salıncak, masa, at arabası ve resim çerçevesi gibi objelerlede  bol bol fotoğraf çektirme imkanı buldu.

(Hidayet Hayat- Bekir Terzioğlu)

Ayrıntılı fotoğraflara aşağıdaki sosyal medya hesaplarımızdan ulaşabilirsiniz.

https://www.facebook.com/korfezdehaber

www.facebook.com/balikesirkorfezdehaber
https://www.facebook.com/groups/korfezdehaber

https://twitter.com/korfezdehaber

https://www.instagram.com/korfezdehaber/

https://www.facebook.com/korfezdehaberajansi

https://www.youtube.com/@KorfezdeHaberTR

Güncelleme Tarihi: 01 Temmuz 2024, 18:31

Körfezde Haber®

YORUM EKLE
banner144
SIRADAKİ HABER