Balıkesir’in Gömeç ilçesinde Belediye Başkanı Mehmet İrem Himam kurulacak tekstil atölyesi ile 60 kadın işçiye, istihdam sağlamayı hedeflediklerini açıkladı.
Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Yücel Yılmaz’ı ziyaret ederek destek isteyen Himam, “SOGEB 2021 Projeleri kapsamında Güney Marmara Kalkınma Ajansına sunmuş olduğumuz Dursunlu Mahallemizdeki eski İlkokul binasının revize edilerek 60 kadın personelin çalıştığı tekstil atölyesine dönüştürme projemiz ile ilgili başkanımızı bilgilendirmede bulunup kendisinden konu ile ilgili desteğini istedik. İlçemiz de iş sahası çok kısıtlı. Proje onaylandığı takdirde ilçemizdeki kadın iş istihdamını arttırmayı hedefliyoruz. Sayın Yılmaz’ın destek umudu ile ilgi olarak kendisine teşekkür ederim” diye konuştu.
Kurulacak tekstil atölyesi ile 60 kişiye iş istihdamı sağlanacak
Yayınlanma :
20.03.2021 15:58
Güncelleme :
20.03.2021 19:56


Haberimiz ile ilgili ayrıntılı fotoğraflara aşağıdaki sosyal medya hesaplarımızdan ulaşabilirsiniz:
- Facebook: Körfezde Haber
- Facebook: Balıkesir Körfezde Haber
- Facebook Grubu: Körfezde Haber
- Twitter: Körfezde Haber
- Instagram: Körfezde Haber
- Facebook: Körfezde Haber Ajansı
- YouTube: Körfezde Haber TR
Balıkesir'in haberde buluştuğu ortak nokta.
Körfezde Haber - Balıkesir'in En Çok Okunan Tek Haber Sitesi
Yorum Yazma Kuralları
Lütfen yorum yaparken veya bir yorumu yanıtlarken aşağıda yer alan yorum yazma kurallarına dikkat ediniz.
Türkiye Cumhuriyeti yasalarına aykırı, suç veya suçluyu övme amaçlı yorumlar yapmayınız.
Küfür, argo, hakaret içerikli, nefret uyandıracak veya nefreti körükleyecek yorumlar yapmayınız.
Irkçı, cinsiyetçi, kişilik haklarını zedeleyen, taciz amaçlı veya saldırgan ifadeler kullanmayınız.
Türkçe imla kurallarına ve noktalama işaretlerine uygun cümleler kurmaya özen gösteriniz.
Yorumunuzu tamamı büyük harflerden oluşacak şekilde yazmayınız.
Gizli veya açık biçimde reklam, tanıtım amaçlı yorumlar yapmayınız.
Kendinizin veya bir başkasının kişisel bilgilerini paylaşmayınız.
Yorumlarınızın hukuki sorumluluğunu üstlendiğinizi, talep edilmesi halinde bilgilerinizin yetkili makamlarla paylaşılacağını unutmayınız.
Yorumlar
Kalan Karakter: