Balıkesir’in Havran Belediye Başkanı Hasan Lofçalıoğlu, 2014 yılına kadar ilçede kepçe değmedik yer kalmayacağını söylerken, sürdürülen hizmet atağı vatandaşları sevindiriyor.
Havran Belediye Başkanı Hasan Lofçalıoğlu, bir haftalık Antalya semineri dönüşü ayağının tozu ile işe koyuldu. Başkan Lofçalıoğlu, Havran Kaymakamı Sinan İnaltekin, Belediye Başkan Yardımcısı Metin Pala ve Zabıta Müdürü Ogün Ener ile birlikte Yıldız Caddesi’ndeki çalışmaları yerinde incelediler. Başkan Lofçalıoğlu, “Kapalı pazar yerindeki Kır Düğün Salonu tamamlandı ve hizmete girdi. Yine sarraflar sokağını komple yeniledik. Şimdi sırada Yıldız Caddesi var. Burada alt yapı ve kilit parke taşı döşeme çalışmalarımız devam etmekte. 2014 yılına kadar Havran'da kepçe değmedik cadde sokak kalmayacak” dedi.
“ARKAMDAN İŞİ YARIM BIRAKTI DEDİRTMEM”
Havran Belediye Başkanı Hasan Lofçalıoğlu, “Buradaki esnafımızdan biraz sabır istiyorum. Her güzel olan bir işin bedeli vardır. Ben üstün körü iş yapmam. Arkamdan konuşturmam. Yıldız caddesinin komple su ve atık boruları değişiyor. Yıldız caddesi örnek cadde olması için estetiğe büyük önem vermekteyiz. Hamambaşı meydanında bulunan eski hükümet binasını yıkacağız. Buraya modern bir iş merkezi düşünüyoruz” dedi.
Lofçalıoğlu, “Ramazan ayı nedeniyle kapalı pazar yerinin olduğu yere yaklaşık 1200 kişilik iftar çadırı kurmaktayız. Ramazan ayı boyunca Kavaklı Parkı’nda kültür etkinliklerimiz devam edecek. Perşembe akşamları Müftlüğümüzde din görevlisi bilgilendirici toplantılar yapacak. İlahiler okunacak. Diğer günler ise çocuklarımız palyaço, pamuk helva ile geçmişimizi evlatlarımıza yaşatacağız. Yetişkinler için sanatçılar konser verecek. Geçmişten günümüze halkımıza dolu dolu bir Ramazan yaşatacağız” dedi.
HAVRAN BELEDİYESİ’NİN HİZMET ATAĞI HALKI SEVİNDİRİYOR
Yayınlanma :
31.07.2011 18:38
Güncelleme :
31.07.2011 18:38


Haberimiz ile ilgili ayrıntılı fotoğraflara aşağıdaki sosyal medya hesaplarımızdan ulaşabilirsiniz:
- Facebook: Körfezde Haber
- Facebook: Balıkesir Körfezde Haber
- Facebook Grubu: Körfezde Haber
- Twitter: Körfezde Haber
- Instagram: Körfezde Haber
- Facebook: Körfezde Haber Ajansı
- YouTube: Körfezde Haber TR
Balıkesir'in haberde buluştuğu ortak nokta.
Körfezde Haber - Balıkesir'in En Çok Okunan Tek Haber Sitesi
Yorum Yazma Kuralları
Lütfen yorum yaparken veya bir yorumu yanıtlarken aşağıda yer alan yorum yazma kurallarına dikkat ediniz.
Türkiye Cumhuriyeti yasalarına aykırı, suç veya suçluyu övme amaçlı yorumlar yapmayınız.
Küfür, argo, hakaret içerikli, nefret uyandıracak veya nefreti körükleyecek yorumlar yapmayınız.
Irkçı, cinsiyetçi, kişilik haklarını zedeleyen, taciz amaçlı veya saldırgan ifadeler kullanmayınız.
Türkçe imla kurallarına ve noktalama işaretlerine uygun cümleler kurmaya özen gösteriniz.
Yorumunuzu tamamı büyük harflerden oluşacak şekilde yazmayınız.
Gizli veya açık biçimde reklam, tanıtım amaçlı yorumlar yapmayınız.
Kendinizin veya bir başkasının kişisel bilgilerini paylaşmayınız.
Yorumlarınızın hukuki sorumluluğunu üstlendiğinizi, talep edilmesi halinde bilgilerinizin yetkili makamlarla paylaşılacağını unutmayınız.
Yorumlar
Kalan Karakter: