Ziyaretleri sırasında Çevre ve Şehircilik Bakanı Sayın Murat Kurum, Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak, önceki dönem Gençlik ve Spor Bakanı ve İzmir Milletvekili Dr. Mehmet Muharrem Kasapoğlu ile İçişleri Bakan Yardımcısı Bülent Turan’ı ziyaret etti.
Ziyaretleri sırasında, uzun yıllardır faaliyet gösteren Ankara Balıkesirliler Derneği Başkanı Servet Camgöz ve Havran Kaymakamlığı döneminde başarılı çalışmalar gerçekleştiren İçişleri Bakanlığı Sivil Toplumla İlişkiler Genel Müdür Yardımcısı Ahmet Türköz ile bir araya geldi. Başkan Ersoy’a bu ziyaretlerinde Ak Parti İlçe Başkanı Sayın Sercan Şık da eşlik etti.
Belediye Başkanı Emin Ersoy, ziyaretleri hakkında yaptığı açıklamada, “Bugüne kadar ilçemize yapılan yatırımlarda desteklerini bizlerden esirgemeyen başta Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan olmak üzere Bakanlarımıza ve Milletvekillerimize Havran halkı adına teşekkür ederim. Yeni yapılacak olan projelerin ilçemize hayırlı olmasını dilerim.” dedi.
(Emre Terzioğlu)
Yorumlar
Kalan Karakter: