AK Parti İlçe Kongreleri Balıkesir'de tüm hızıyla devam ediyor

 AK Parti İl Başkanı Mehmet Aydemir, kongrelerin teşkilatın birlik ve beraberliği açısından önemine dikkat çekerek, tüm hemşehrileri kongrelere katılmaya davet etti.

AK Parti İlçe Kongreleri Balıkesir'de tüm hızıyla devam ediyor

Kongre takvimine göre, 24 Ekim Perşembe günü Bigadiç ve Kepsut ilçelerinde kongreler düzenlenecek. Bigadiç'teki kongre, saat 15:00'te Burcu Cafe'de, Kepsut'taki kongre ise saat 11:00'de Kültür Merkezi'nde gerçekleşecek. 25 Ekim Cuma günü Havran'da, saat 11:00'de Kültür Merkezi'nde yapılacak kongrenin ardından, 26 Ekim Cumartesi günü Edremit'te saat 15:00'te BBB Gençlik Merkezi Tesisleri'nde kongre düzenlenecek.

AK Parti ilçe kongrelerine partililerin yoğun ilgi göstermesi bekleniyor.

Aydemir açıklamasında "Milletimizin yüreğini ortaya koyarak kurduğu bir dava hareketi olan AK Parti’mizde, tüm kadrolarımız ilk günden bu yana her zaman tazelenerek, yenilenerek ve güçlenerek her alanda çalışmaya devam etmektedir. Bugün de bu azim ve kararlılıkla, milletimize hizmet etme gayretindeyiz.

Dün olduğu gibi bugün de umudun, icraatın ve geleceğin adı AK Parti’dir. Bizler, bu davanın birer neferi olarak, milletimize en iyi hizmeti sunmak için var gücümüzle çalışmaya devam edeceğiz." ifadelerini kullandı.

Bigadiç İlçe Kongresi: saat 15:00'de Burcu Cafe'de

Kepsut İlçe Kongresi saat 11:00'da Kültür merkezi'nde

Havran İlçe Kongresi saat 11:00'da Kültür merkezi'nde

Edremit İlçe Kongresi saat 15:00'da BBB Gençlik Merkezi Tesisleri'nd düzenlenecek.

Körfezde Haber®

YORUM EKLE
banner144
SIRADAKİ HABER