Yazar Ayşegül Akay Altınoluk'ta okurlarıyla buluşuyor

Edremit’te 2020 yılında çıkardığı Karınca Misali isimli kitabıyla yazarlık hayatına adım atan Ayşegül Akay, Altınoluk’ta açılan El Sanatları sokağında okurlarıyla buluşuyor.

Yazar Ayşegül Akay Altınoluk'ta okurlarıyla buluşuyor

Edremit’te 12 yıldır çeşitli Radyo kanallarında program yapan ve 2020 yılında Karınca Misali isimli kitabını yayınlayan Akay, 2024 yılında da Kurtuldum isimli kitabı ile yazarlık hayatını sürdürdü.  

İlk kitabı Karınca’da aileleri hedef alan Yazar Ayşegül Akay, mutluluğu ve başarıyı yakalamanın okumadan geçtiğini, okumanın, insanın hayatını şekillendirmedeki önemini çocuktan ebeveynlere kadar hikayeler ve şiirlerle pekiştirerek, hayatından örnekler vererek anlatmaya çalıştığını söyledi.

Akay, diğer kitabı ‘Kurtuldum’da ise insanın özüne ulaşmasını, Nirvana, tanrısal ve evrensel enerjiye ulaşmanın yollarını sanatın diliyle anlatmaya çalıştı. Karınca misalinin ikinci baskısının yapıldığını söyleyen ve okurlarına teşekkür eden Akay, kitapseverleri Altınoluk Şahindere’deki el sanatları sokağına beklediğini ifade etti.

OKURLARINDAN AKAY’A TAM NOT

Kitabını imzaladığı okurlarından İbrahim Değirmenci “Ayşegül hanımın kitabını beğeniyle okuyorum. Bugün de diğer kitabını almak için geldim. Kalemine sağlık” dedi.

Körfezde Haber®

YORUM EKLE
banner144
SIRADAKİ HABER