Vatandaşlar Başkan Ertaş ile kucaklaştı

Edremit Belediye Başkanı Mehmet Ertaş, bayramın üçüncü günü belediye hizmet binasında vatandaşlarla bayramlaştı. Başkan Mehmet Ertaş, vatandaşlarla bir araya gelerek tek tek ilgilendi. Çocuklara oyuncak ve harçlık verdi, büyüklerin ise ellerini öperek bayramlaştı.

Vatandaşlar Başkan Ertaş ile kucaklaştı

Edremit Belediye Başkanı Mehmet Ertaş bayramın üçüncü gününde Edremitliler ile bayramlaştı. Edremit Belediyesi’nin düzenlediği bayramlaşma programına ilgi yoğun oldu. Vatandaşlarla kucaklaşan Başkan Ertaş, çocuklara harçlık ve oyuncak verirken, büyüklerin de ellerini öperek bayramlaştı. Bayramlaşma programına CHP Genel Başkan Yardımcısı, Balıkesir Milletvekili Ensar Aytekin, CHP Parti Meclisi Üyesi Mehmet Tüm, CHP 23. Dönem Balıkesir Milletvekili Ergün Aydoğan, Bandırma Belediye Başkanı Dursun Mirza, CHP Edremit İlçe Başkanı Emin Yalçıntaş ve ilçe yönetimi, meclis üyeleri, STK temsilcileri, muhtarlar, gaziler ve vatandaşlar katıldı.

Edremit Belediye Başkanı Mehmet Ertaş, “Vatandaşlarımızla bir araya gelerek bayram heyecanını onlarla paylaştık. Yoğun ilgi gösteren vatandaşlarımıza teşekkür ediyor, hepsinin bayramını kutluyorum. Tüm vatandaşlarımızın sağlıklı, huzurlu ve mutluluk dolu bir bayram geçirmesini diliyorum.” dedi.

Güncelleme Tarihi: 18 Haziran 2024, 18:35

Körfezde Haber®

YORUM EKLE
banner144
SIRADAKİ HABER