Körfez Ozanlar Sanatçılar Derneği'nden unutulmaz konser

Edremit Akçay’da yaklaşık 7 ay önce kurulan ve Körfez bölgesindeki yazar, şair, ressam ve tiyatrocuları tek bir çatı altında toplayarak, çeşitli kültür ve sanat faaliyetlerini gerçekleştirecek olan Körfez Ozanlar Sanatçılar Derneği (KOZSAD) ilk konserini Altınoluk Meydanda düzenledi.

Körfez Ozanlar Sanatçılar Derneği'nden unutulmaz konser

Dernek Başkanı Hasan Karadağ ve Başkan Yardımcısı Kültür Bakanlığı Türk Halk Müziği Sanatçısı Fatma Yurt, ilk konserlerini Altınoluk’ta verdiklerini söyleyerek amaçlarının sanatla uğraşan herkesi KOZSAD bünyesinde toplamak olduğunu söyledi. Dernek Başkanı Hasan Karadağ "Dernek olarak bugün ilk konserimizi veriyoruz. Bundan sonra 3 Ağustos'ta Akçay meydanda, 24 Ağustos'ta da Altınkum'da konserimiz olacak. Ayvalık'a kadar konserlerimiz devam edecek. Sanata değer veren herkesi derneğimize bekliyoruz" dedi. 

Dernek Başkan Yardımcısı Fatma Yurt yaptığı açıklamada “Derneğimiz bünyesinde birçok sanatçı dostlarımız var. Ellerimizi uzattık, sizleri bekliyoruz. 2-3 kişi ile yola çıktık, arkamıza bir baktık ki kalabalık oluyoruz. Ne kadar çok olursak, o kadar sesimizi duyururuz. Sizi Körfez Ozanlar Sanatçılar Derneği olarak birlikte olmaya davet ediyoruz” dedi.

Yoğun ilgi gören konsere Edremit Belediye Başkan Yardımcısı Cavit Cebeci de katıldı. Yerel sanatçıların sahne aldığı gecede, Türk Sanat Müziği’nden, Türk Halk Müziğine kadar birbirinden güzel şarkı ve türkülerle tatilcilere unutulmaz saatler yaşatıldı. Özellikle Gülşen Tuncalı söylediği birbirinden hareketli şarkılar ve sahne performansı ile büyük alkış topladı. Dernek bünyesindeki yazar ve şairler ise konser alanında açtıkları stantta kitaplarını okuyucularla buluşturarak, tanıtımını yaptılar. KOZSAD’ın sanat etkinliği, sıcak bir yaz akşamında tatilcilere unutulmaz, müzik dolu saatler yaşattı.

Güncelleme Tarihi: 28 Temmuz 2024, 15:21

Ceren Yıldırım Köse


İletişim Hesapları
YORUM EKLE
banner144
SIRADAKİ HABER