Edremit'te fuhuş operasyonu; 2 kişi tutuklandı

Edremit'te fuhuş operasyonu; 2 kişi tutuklandı

Edremit'in Akçay mahallesinde fuhuşun önlenmesi, şüphelilerin tespiti ve yakalanmaları amacıyla Edremit İlçe Emniyet Müdürlüğü ve Balıkesir İl Asayiş Şube Müdürlüğü ekiplerinin çalışmaları kapsamında; 

Akçay bölgesinde ikamet eden şüpheliler N.I. ve F.K. isimli şahıslar, telefonla temin ettikleri erkek şahısların mağdurlarla para karşılığı cinsel ilişkiye girmelerini sağladıklarını, diğer şüpheli O.K. ise şüpheli şahıslara belirli bir ücret karşılığı yer temini yaptığı tespit edildi.

Şüpheli şahısların yakalanması ve tespit edilen ikametlerinde arama yapılmasına yönelik mahkemenin vermiş olduğu “Arama ve El Koyma kararı” ile birlikte 6 ekip ve 28 personel ile birlikte eşzamanlı yapılan operasyonda;

- Şüpheliler Gürcistan uyruklu N.I., F.K. ve O.K.  yakalanarak gözaltına alındı.

- ⁠İkametlerde yapılan aramalarda; 
- ⁠57 bin 905(Türk Lirası)₺, bin 250(Euro)€ , 304(Dolar)$, 40(Pound)£ para, (13) adet cep telefonu,14 Gram altın, 1 Çeyrek altın, 75 adet kondom ele geçirildi.

Gözaltına alınan şüphelilerden N.I. ve O.K. günü sevk edildikleri adli makamlarca tutuklandı. Diğer şüpheli F.K. ise adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Güncelleme Tarihi: 06 Haziran 2024, 16:35

Körfezde Haber®

YORUM EKLE
banner144
SIRADAKİ HABER