Edremit Polisi'nden gece yarısı şok denetimler

Edremit’te İlçe Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı toplam 203 personelin katılımı ile gece yarısı geniş çaplı denetimler gerçekleştirildi. Yapılan denetimlerde 1389 şahıs sorgulandı, çeşitli suçlardan aranan 6 şahıs yakalandı. Ayrıca trafik denetimlerinde ise 135 araç kontrol edildi, 3 araç trafikten men edilirken, 26 araca ise trafik cezası uygulandı.

Edremit Polisi'nden gece yarısı şok denetimler

Edinilen bilgilere göre, mevcut huzur ve güven ortamının devamının sağlanması, her zaman ve her yerde güvenlik güçlerinin varlığını vatandaşlara hissettirerek alanda görünür olunması amacıyla Edremit genelinde, Mahalle, park, bahçe, meydan ve Umuma açık yerlerde Asayiş, Trafiğin yoğun olduğu farklı hareket noktalarında ise trafik uygulaması gerçekleştirildi.  

Toplam 203 personelin katılımı ile yapılan denetimlerde 1389 şahıs sorgulanırken çeşitli suçlardan aranan ve kesinleşmiş hapis cezası bulunan 6 şahıs yakalandı. Yapılan aramalarda 2 adet ruhsatsız tüfek ve 17 adet tabanca fişeği ele geçirildi.

Ayrıca 21 Umuma açık ve diğer işyerlerine yapılan denetimlerinde ise herhangi bir olumsuzluğa rastlanılmadı.  

Yapılan trafik denetimlerinde ise 135 araç kontrol edildi, 26 araca toplam 137.421 Lira cezai işlem uygulandı. 3 Araç ise trafikten men edildi.

Ceren Yıldırım Köse


İletişim Hesapları
YORUM EKLE
banner144
SIRADAKİ HABER