Edremit Körfezinde bir ilk, zeytinyağı lisanslı depo yatırımı

13 Ağustos 2024 Salı günü Ayvalık Ticaret Odasının ev sahipliğinde Zeytinyağı Lisanslı Depoculuk Çalışma Toplantısı gerçekleştirildi.

Edremit Körfezinde bir ilk, zeytinyağı lisanslı depo yatırımı

Toplantıya Güney Marmara Kalkınma Ajansı Genel Sekreteri Onur Adıyaman, Candan ŞahinAli Koç ve  B. Cansel Yıldız, Edremit Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Çetin, Edremit Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Tarkan Denizer, Burhaniye Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Varol, Meclis Başkanı Erhan İnam, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Mesut Ağacık, Ayvalık Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Ali Uçar, Yönetim Kurulu Üyesi Mehmet Çokkorkmaz ve ATO Genel Sekreteri Ahmet Baç katılım sağladılar.

Toplantıda çiftçiye elde ettiği ürün için zaman faydası sağlayarak istediği kadar olan kısmını karar verdiği zamanda kullanmak veya ticaretini yapmak üzere tazeliğini koruyarak modern ve sağlıklı koşullarda depolanmasını sağlayan Lisanslı Depoculuk sisteminin Zeytinyağı Lisanslı Depo Yatırımı olarak Körfez Bölgesinde kurulması için yer bulma ve kuruluş faaliyetleri konusunda istişarelerde bulunuldu.

Güncelleme Tarihi: 14 Ağustos 2024, 18:09

Körfezde Haber®

YORUM EKLE
banner144
SIRADAKİ HABER