Bandırma Onyedi Eylül Üniversitesi başarıdan başarıya koşuyor

Bandırma Onyedi Eylül Üniversitesi,İletişim Fakültesi Yeni Medya ve İletişim Bölümü öğrencileri, TRT tarafından 2015’ten bu yana düzenlenen “TRT Geleceğin İletişimcileri Yarışması’nda” 2024 yılında da finale kalma başarısı gösterdi.

Bandırma Onyedi Eylül Üniversitesi başarıdan başarıya koşuyor

Üniversite öğrencilerinin farklı kategorilerde projelerini sergileme fırsatı yakaladıkları yarışmada öğrenciler, Belgesel film, Dijital içerik yönetimi, internet haberi ve iletişim kampanyası olmak üzere 4 kategoride finale kalmaya hak kazandı.

Belgesel film kategorisinde danışmanlığını Bandırma Meslek Yüksekokulu akademisyenlerinden Öğretim Görevlisi Dr. Yakup Toktay’ın yaptığı, yönetmenliğini Yeni Medya ve İletişim Bölümü öğrencilerinden Mehmet Emir Mirzooğlu ve Berk Kutay, kamera ve kurgusunu da Ahmet Buğra Çözel ve Eren Pamukoğlu’nun yaptığı “Sessiz Yaşadım Kim Beni Nereden Bilecek?” isimli belgeselde Bandırmalı Şehit Mehmet Gönenç’in hikayesi anlatılıyor.

Dijital içerik yönetimi kategorisinde danışmanlığını Üniversite İletişim Fakültesi Dr. Öğretim Üyesi Esra Tani Yıldız’ın yaptığı ve yürütücülüğünü Yeni Medya ve İletişim Bölümü öğrencilerinden Ömer Can Aktaş’ın üstlendiği “Podcast Mutfak” isimli proje finale kaldı.

Geçen yıl ilk defa yüksek lisans öğrencilerinin de başvurularının kabul edildiği TRT Geleceğin İletişimcileri Yarışması’nda Yeni Medya ve İletişim Bölümü yüksek lisans öğrencileri Ünzile Bakar ve Sıla Solaklar’ın hazırladığı “Gazzeli Çoçukların Oyun Alanları Haritası” projesi Doktora öğrencisi Zafer Yılmaz’ın danışmanlığında İnternet Haberi Kategorisinde finale kalmayı başardı. 

İletişim kampanyası kategorisinde danışmanlığını İletişim Fakültesi Dekan Yardımcısı Doç. Dr. Mehmet Sinan Tam’ın yaptığı ve Halkla İlişkiler ve Reklamcılık Bölümü öğrencileri Nida Alkan ile Ecem Kava’nın yürütücülüğündeki “TRT Evi” isimli projeyle finale kalmayı başardı.

(Mustafa Yamaner)

Güncelleme Tarihi: 09 Eylül 2024, 17:20

Bekir Terzioğlu

YORUM EKLE
banner144
SIRADAKİ HABER