Tatlı veda etti, Demir geldi

İl Milli Eğitim Müdürü Murat Demir'i devir teslim töreninde Tatlı, bir buket çiçekle karşıladı. Demir, görevine başladı.

Tatlı veda etti, Demir geldi


Balıkesir İl Milli Eğitim Müdürlüğü görevinden ayrılan Ali Tatlı, İl Milli Eğitim Müdürü olarak atanan Murat Demir’e müdürlük makamında yapılan devir teslim töreni ile görevini devretti.
İl Müdürlüğüde yaşanan değişiklik sonrasında İl Milli Eğitim Müdürlüğü görevinden ayrılan Ali Tatlı görevini yeni atanan İl Milli Eğitim Müdürü Murat Demir'e devretti. Bu devir teslim töreni, müdürlük makamında düzenlenen resmi bir etkinlikle gerçekleştirildi. Tören, kurum içinde bir dönemin kapanıp, yeni bir dönemin başladığını simgeleyen anlamlı anlardan biriydi.
Mardin İl Milli Eğitim Müdürlüğü görevini yürütürken Balıkesir’e ataması gerçekleştirilen İl Milli Eğitim Müdürü Murat Demir; devir teslim töreninin ardından il milli eğitim müdür yardımcıları ve şube müdürleri ile bir tanışma toplantısı düzenledi. Bu toplantı, Murat Demir'in Balıkesir'deki eğitim süreçlerine hızlıca adapte olmasını sağlamak ve ekibiyle tanışarak işbirliğini güçlendirmek amacı taşıyordu. Murat Demir; toplantıda ildeki eğitim ve öğretim süreçlerinin mevcut durumu, devam eden projeler ve çalışmalar hakkında detaylı bilgi aldı.
Balıkesir İl Millî Eğitim Müdürlüğü görevinden ayrılan Ali Tatlı, veda konuşmasında şu ifadelere yer verdi: "Görev sürem boyunca Balıkesir'in eğitim seviyesini yükseltmek adına tüm ekibimizle birlikte büyük bir gayret gösterdik. Öğrencilerimizin daha iyi imkânlara sahip olması, öğretmenlerimizin mesleki gelişimlerinin desteklenmesi ve okullarımızın fiziki şartlarının iyileştirilmesi için pek çok projeyi hayata geçirdik. Tüm bu süreçte desteklerini esirgemeyen çalışma arkadaşlarıma, velilerimize ve eğitim paydaşlarımıza teşekkür ediyor; sevgili öğrencilerimizin gözlerinden öpüyorum."
İl Milli Eğitim Müdürü Murat Demir, görev teslim töreninde Ali Tatlı’ya hitaben şunları kaydetti: "Göreviniz süresince sergilediğiniz vizyon ve kararlılık neticesinde bıraktığınız temeller üzerine, Balıkesir’in eğitim şehri olma yolculuğunda daha da ileriye gitmek için var gücümüzle çalışacağız. Balıkesir eğitim ailesine yapmış olduğunuz katkılar ve özverili çalışmalar için teşekkür ediyorum.”
Eğitimin her kademesinde eşit ve nitelikli bir hizmet sunmanın öneminin vurgulanarak il genelinde yürütülen projeler ve çalışmalar noktasında görüş alışverişinde bulunulan toplantı sonunda; il genelindeki eğitim kalitesini daha da yükseltmek için iş birliği içerisinde yürütülecek başarılı bir çalışma süreci temennisinde bulunuldu.

(Bekir Terzioğlu)

Güncelleme Tarihi: 09 Ağustos 2024, 21:30

Körfezde Haber®

YORUM EKLE
banner144
SIRADAKİ HABER