Taşlar ile roman yazabilirmisiniz

Taşlar ile roman yazabilirmisiniz

Geçtigimiz günlerde Güre-Afrodit Hotel karşısı Times Palas sergi salonunda sıra dışı bir sergi ve pozitif enerji dağıtan bir sanatçıyı konuk etti.

Siz taşları genelde üzerinde resim çizilmiş olarak hatırlarsınız fakat bir tabloya konuk olup ,sizin duygularınıza ifade ip uçları, adınıza yazılmış bir mektup,bir sevği şifresi gibi hiç düşledinizmi,hatta çok sempatik bir tablonun önünde durup taşların sırrını çözmeye çalışan bir roman duygusu hiç yaşadınızmı, hayır diyorsanız bu sergiyi mutlaka görmelisiniz.

Sanatcı Anıl Sayın  çocukluğu  babası mesleği nedeniyle Türkiyede genelde gelmediği bölge kalmamış dersek pek abartmamış oluruz.

Sonraki yıllar Boğaziçi ünüversitesi Biyoloji bölümüyle başlayıp,İngiliz Edebiyat dil bölümü ile mezun olup ,Taşlara ve öykülere hayran olursan.o minik taşlara öyle bir ruh ve anlam kazandırarak bir hayat öyküsünü canlandırıp mutulu olurken.gururla ben Atatürk.ün çizdiği yolda modern Türk kadını ve sanatçı olmaktan onur duyuyorum diyerek daima pozitif enerji ve sevği dağıtırken tebessümünüzü asla eksik etmezsiniz.Sizde ziyaret ederken sakın şaşırmayınız…

(Haşmet Demirbil)

Güncelleme Tarihi: 15 Haziran 2024, 12:43

Körfezde Haber®

YORUM EKLE
banner144
SIRADAKİ HABER