İl Milli Eğitim Müdürü Tatlı'dan sene sonu mesajı

İl Milli Eğitim Müdürü Tatlı'dan sene sonu mesajı

İL MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRÜ ALİ TATLI'NIN SENE SONU MESAJI
Değerli Öğrencilerimiz, 
Kıymetli Velilerimiz,
Saygıdeğer Meslektaşlarım,
2023-2024 eğitim öğretim yılının sonuna gelmiş bulunmaktayız. Yıl boyunca gösterdiğiniz gayret ve özveri için hepinize teşekkür ediyorum. Bu süreçte öğrencilerimizin akademik başarılarının yanı sıra, sosyal ve kişisel gelişimlerine de tanıklık etmek hepimiz için büyük bir mutluluk kaynağı oldu. Her bir öğrencimizin, geleceğe dair umutlarını ve hayallerini gerçekleştirmek adına attığı adımları görmek, Balıkesir eğitim ailemiz için paha biçilemezdir.
Sevgili Öğrencilerimiz, 
Bir yıl boyunca öğrendiğiniz bilgiler, edindiğiniz beceriler ve kazandığınız deneyimler sizlerin geleceğine ışık tutacak önemli adımlardır. Karnelerinizdeki notlar, bu sürecin yalnızca bir değerlendirmesidir ve asla sizin değerinizi belirlemez. Her birinizin potansiyelinin farkında olduğumuzu ve sizlere olan inancımızın tam olduğunu bilmenizi isterim.
Başarı, sadece akademik notlarla ölçülebilecek bir şey değildir. Yıl boyunca gösterdiğiniz azim, kararlılık ve sorumluluk duygusu da en az ders notlarınız kadar önemlidir. Bu süreçte karşılaştığınız zorluklar ve bunları aşma şekliniz, gerçek hayatta karşılaşacağınız sorunlarla başa çıkmanız için size önemli deneyimler kazandırdı.
Kıymetli Velilerimiz, 
Sizler çocuklarımızın eğitim yolculuğunda en büyük destekçilerisiniz. Onların başarıları kadar karşılaştıkları zorluklarda da yanlarında olduğunuz ve bu süreçte gösterdiğiniz sabır, anlayış ve destek için sizlere minnettarız. Unutmayın ki, çocuklarımızın eğitimindeki başarı sadece akademik başarılarla sınırlı değildir; onların ahlaki değerlerle donanmış, özgüvenli ve sorumluluk sahibi bireyler olabilmeleri de en az akademik başarıları kadar önemlidir.
Değerli Meslektaşlarım, 
Eğitim sadece bilgi aktarmakla sınırlı kalmayan, aynı zamanda öğrencilerimizin karakterlerini ve değerlerini şekillendiren bir süreçtir. Sizler, bu süreçte rehberliğinizle öğrencilerimizin potansiyellerini keşfetmelerine yardımcı olup her bir öğrencimize bireysel olarak yaklaşarak onların yeteneklerini ve ilgi alanlarını desteklediniz. Bu çabalarınız sayesinde öğrencilerimiz, kendilerine olan güvenlerini artırarak geleceğe daha umutla bakmaktadır.
Bir yıl boyunca büyük bir özveri ve fedakârlıkla çalıştınız. Her bir öğrencimizin gelişimi için gösterdiğiniz çaba ve sevgi, onların hayatında kalıcı izler bırakacaktır. Eğitimdeki bu kutsal görevinizi büyük bir sorumluluk bilinciyle yerine getirdiğiniz için sizlere teşekkür ediyorum.
"Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli" kapsamında değiştirilen ve güncellenen yeni müfredat 1, 5 ve 9. sınıflarda 2024-2025 eğitim öğretim yılından itibaren işlenecek olup özellikle bu sınıflarda derse girecek olan öğretmenlerimizin yeni öğretim programlarını incelemeleri büyük önem taşımaktadır. Öğretmenlerimizin, yeni müfredatın getirdiği yenilikleri ve metodolojik değişiklikleri anlaması ve uygulamaya koyması, öğrencilerimizin eğitim kalitesini doğrudan etkileyecektir. Bu süreçte, eğitim yöneticilerimizin de öğretmenlerimize rehberlik etmeleri ve gerekli desteği sağlamaları kritik bir rol oynayacaktır. 
Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli'nin başarılı olması, tüm eğitim ailemizin işbirliği ve özverisi ile mümkündür. Bu yeni modelin getirdiği fırsatları en iyi şekilde değerlendirmek ve öğrencilerimize en kaliteli eğitimi sunmak için hep birlikte çalışmaya devam edeceğiz. Tüm çalışma arkadaşlarıma bu süreçte başarılar diliyor; hep birlikte çocuklarımızın başarı ve mutluluklarına şahit olacağımız daha nice sağlıklı eğitim öğretim yılı geçirmek dileğiyle iyi tatiller diliyorum.
Sevgi ve Saygılarımlla

Ali TATLI
İl Milli Eğitim Müdürü

Güncelleme Tarihi: 13 Haziran 2024, 16:32

Körfezde Haber®

YORUM EKLE
banner144
SIRADAKİ HABER