İl Milli Eğitim Müdürü Murat Demir İvrindi'de

İl Milli Eğitim Müdürü Murat Demir İvrindi'de

İl Milli Eğitim Müdürü Murat Demir, gerçekleştirdiği ilçe ziyaretleri ile Balıkesir eğitim ailesi bir araya gelmeye devam ediyor. İvrindi ilçesini ziyaret eden Müdür Demir; bu ziyaretlerde öğrenci, öğretmen ve yerel yönetim temsilcileri ile buluşarak eğitime olan desteğini bir kez daha gösterdi.

Müdür Murat Demir; İvrindi Halk Eğitimi Merkezi, İvrindi İlçe Millî Eğitim Müdürlüğü, İvrindi 7 Eylül İlkokulu, İvrindi Şehit Tuncay Özdemir İmam Hatip Ortaokulu ile Şehit Fatih Tomuşoğlu Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesinde gerçekleştirdiği ziyaretlerde İlçe Millî Eğitim Müdürlüğü çalışanları, kurum yöneticileri, öğretmen ile öğrencilerle sıcak ve samimi sohbetler gerçekleştirdi. Okul koridorlarında yürürken karşılaştığı öğrencilerle birebir ilgilenerek onların sorunlarını ve taleplerini dinledi. Öğrencilerin eğitim süreçlerinde karşılaştıkları zorlukları yerinde görerek çözüm önerileri geliştirmeye çalıştı. Müdür Demir, sınıf ziyaretlerinde öğrencilerle yaptığı sohbetlerde onların geleceğe dair hedeflerini ve hayallerini dinledi, bu hedeflere ulaşmaları için gereken desteği vermeye hazır olduklarını belirtti.

Toplantılarda Türkiye Yüzyılı Maarif modeli üzerine derinlemesine sohbetler gerçekleştirildi. Milli ve manevi değerlerin eğitimdeki önemine vurgu yapan Müdür Demir, bu değerlerin korunması ve yeni nesillere aktarılmasının gerekliliğini dile getirdi. Eğitimde başarıya ulaşmanın, bu değerleri yaşatarak mümkün olacağına inandığını belirtti.

İvrindi Kaymakamı Zeynep Demir ve İvrindi Belediye Başkanı Önder Lapanta ile de bir araya gelen Müdür Murat Demir, eğitimle ilgili görüş ve önerileri değerlendirdi. Bu buluşmalar, eğitimde ortak akıl ve iş birliğinin önemini bir kez daha gözler önüne serdi. İlçenin eğitim kalitesini artırmak için yapılabilecek projeler üzerinde fikir alışverişinde bulunuldu ve geleceğe dair planlar masaya yatırıldı.

İl Millî Eğitim Müdürü Murat Demir, ziyaretleri sırasında yaptığı açıklamalarda şu ifadeleri kullandı:

“Öğrencilerimizin ve öğretmenlerimizin ihtiyaçlarını yerinde tespit ederek, onlara en iyi şekilde destek olmak için çalışıyoruz. Okullarımızı sık sık ziyaret ederek, hem öğrencilerimizin hem de öğretmenlerimizin yanında olduğumuzu göstermek istiyoruz. 'Eğitimde başarı, inançla başlar' anlayışıyla hareket ediyor; bunun birlik ve beraberlik ruhuyla mümkün olduğunu biliyoruz. Millî ve manevi değerlerimizi koruyarak, çağdaş bir eğitim modeli sunmak en büyük hedefimizdir. En büyük hazinemiz olan öğrencilerimizin en iyi şekilde yetişmesi için elimizden geleni yapacağız.”

Eğitimde başarıya ulaşmak için birlik ve beraberlik ruhunun önemini vurgulayan Müdür Demir, tüm eğitim paydaşlarıyla iş birliği içinde çalışacaklarını ve Balıkesir'in eğitimdeki başarı grafiğini daha da yukarılara taşıyacaklarını belirtti.

Haberimiz ile ilgili ayrıntılı fotoğraflara  aşağıdaki sosyal medya hesaplarımızdan ulaşabilirsiniz.

https://www.facebook.com/korfezdehaber

www.facebook.com/balikesirkorfezdehaber
https://www.facebook.com/groups/korfezdehaber

https://twitter.com/korfezdehaber               

https://www.instagram.com/korfezdehaber/

https://www.facebook.com/korfezdehaberajansi

https://www.youtube.com/@KorfezdeHaberTR

Körfezde Haber®

YORUM EKLE
banner144
SIRADAKİ HABER