CHP Balıkesir Milletvekili Serkan Sarı: ''Öldürmeye meraklı olmak ruh sağlığı açısından sıkıntılı''

CHP Balıkesir Milletvekili Serkan Sarı, yaşam hakkı savunucularının Anıtpark'ta düzenlediği eylemde toplanan binlerce imzayı TBMM Genel Kurulu’na taşıdı. CHP’li Serkan Sarı, “Şu anda Anıtpark’ta yurdun dört bir yanından gelmiş halkımız, Meclis’e sesleniyor! ‘Öldürmeyin, yaşatın’ diye nöbet tutuyor. Binlerce imza getirdim size!” diyerek 20 metrelik kağıttan oluşan imza rulosunu açtı.

CHP Balıkesir Milletvekili Serkan Sarı: ''Öldürmeye meraklı olmak ruh sağlığı açısından sıkıntılı''

TBMM'de sokak hayvanlarına ilişkin kanun teklifi görüşmeleri devam ederken, hayvanseverler Anıtpark'ta eylemlerini sürdürüyor. CHP Balıkesir Milletvekili Serkan Sarı eyleme destek vermek için gittiği Anıtpark'ta hayvanseverlerin kendisine verdiği imzaları Meclis genel kuruluna taşıdı. Bakın, şu anda Anıtpark’ta yurdun dört bir yanından gelmiş halkımız, Meclis’e sesleniyor! ‘Öldürmeyin, yaşatın’ diye nöbet tutuyor. Binlerce imza getirdim size! Buyurun. “ÖLDÜRMEYE MERAKLI OLMAK NORMAL DEĞİL”

“Yasayı geri çekin! Sokak hayvanlarını öldürmeden çözümlenecek bir sorun için, öldürmekteki ısrarınız neden? Ne kadar çok meraklısınız öldürmeye! ‘Öldürmeyin, başka insancıl ve mantıklı çözümler var’ diyoruz.  ‘Yok olmaz, öldüreceğiz’ diyorsunuz! Öldürmeye meraklı olmak, normal bir şey değil! Ruh sağlığı açısından sıkıntılı bir durum!

“ISRARLA ‘ÖLDÜRÜN’ DİYEN KİM?”

“Birileri size ısrarla ‘öldürün’ diyorsa çıkın açıklayın! Merak ediyorum; her yaptığınız yasal düzenlemede olduğu gibi bununda arkasında bir tarikat mı var?  Ya da ötenazi ilacını size satacak şirket mi var? Pis kokular geliyor! Çıkın açıklayın!”

Güncelleme Tarihi: 31 Temmuz 2024, 13:33

Bekir Terzioğlu

YORUM EKLE
banner144
SIRADAKİ HABER