Balıkesir Muay Thai İl Şampiyonası Irmak Spor Kulübü’nde yapıldı

Balıkesir Muay Thai İl Şampiyonası 12 Ağustos Cumartesi günü Altınoluk Narlı Mahallesinde bulunan Irmak sağlıklı Yaşam Spor Kulübü’nde yapıldı. “Minik, yıldız ve genç” sporcuların yer aldığı şampiyonaya ilgi büyüktü.

Balıkesir Muay Thai İl Şampiyonası Irmak Spor Kulübü’nde yapıldı

Haziran ayında Muay Thai İl Temsilciliği’ne ataması yapılan Volkan Ömeroğlu tarafından düzenlenen şampiyona; genç yaşta kanser mücadelesini kaybeden milli takım antrenörü Gürcan Demirsıkan’a atfedildi.

Ömeroğlu , “İl Temsilcisi olarak düzenlediğim ilk şampiyonayı Balıkesir’de Muay Thai’ın gelişmesine önderlik eden, benim ve buradaki pek çok antrenörün üzerinde emeği olan değerli hocamız Gürcan Demirsıkan adına yapılması, benim için manevi bir görev gibiydi. Bunu gerçekleştirebilmem için gerekli izinlerin alınması hususunda anlayış gösteren Gençlik ve Spor İl ve ilçe müdürlüklerine ve Türkiye Muay Thai Federasyonu’na teşekkür ederim” dedi.

Edremit Ticaret Odası Başkanı Ahmet Çetin’in yaptığı açılış konuşmasıyla start verilen turnuvaya; Balıkesir Gençlik Spor İl Müdürü Adem Özalp, Balıkesir Spor Hizmetleri Müdürü Bilal Gölen, Edremit İlçe Jandarma Komutanı Ömer Koç, Narlı Karakol Komutanı Tansu Uzun ve çeşitli illerden gelen Muay Thai & Kick Boks il temsilcileri ve milli takım antrenörleri katılım sağladı.

Ayrıca Glory’deki başarılı temsilcimiz Cihat Kepenek, WBO Avrupa’da 4 kez Avrupa Boks Şampiyonu olan milli gururumuz Ali Eren Demirezen, Kuntao Savaş Sanatları antrenörlerinden Tamer Tosun, Çanakkale Kick Boks İl Temsilcisi Serkan Bozacı, Balıkesir Kick Boks İl Temsilcisi Ender Yeşilyurt ve Gürcan Demirsıkan’ın annesi Serpil Demirsıkan ve babası Ahmet Demirsıkan da şampiyonayı izlemeye gelenler arasındaydı.

Yoğun ilgi gören şampiyonaya Edremitli İş adamları da kayıtsız kalmadı. Altınoluk Çifci inşaat’tan Mikail Çifci, Adatepe Otel’den Adem Karaman ve Altınoluk Memduh Usta Lokantası Turnuvaya ev sahipliği yaparak genç sporculara ve turnuvaya katkıda bulundular.

Turnuvada Balıkesir Gençlik İl Spor Müdürü Adem Özalp ve Irmak Sağlıklı Yaşam Spor Kulübü Başkanı Nurhan Irmak; Gürcan Demirsıkan’ın ailesine plaket takdiminde bulundu.

Körfezde Haber®

YORUM EKLE
banner144
SIRADAKİ HABER