Balıkesir 5. Aromaterapi Festivali 4-7 Temmuz’da Burhaniye Ören’de

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi’nin koordinasyonunda; Ayvalık, Burhaniye, Edremit ve Gömeç Belediyeleri tarafından 4-7 Temmuz günleri arasında Burhaniye Ören’de 5’incisi düzenlenecek olan “Balıkesir Aromaterapi Festivali” için geri sayım başladı.

Balıkesir 5. Aromaterapi Festivali 4-7 Temmuz’da Burhaniye Ören’de

“Tarih, Şifa, Kültür” temasıyla gerçekleştirilecek ve ülkemizde alanında yapılan tek festival olan Balıkesir Aromaterapi Festivali’nde dört gün boyunca uzman konuşmacılar; aromaterapiyi anlatacak, atölyeler, ürün stantları, fotoğraf çekim alanları, sergiler, tiyatro ve konserler olacak.

Festival kapsamında Balıkesir Çiftçi Eğitim Merkezi’nde (BAÇEM), Ören Meydanı’nda ve Ören Amfi Tiyatro’da; 43 atölye çalışması, 38 söyleşi, üçü çocuklara özgü olmak üzere 14 dinleti ve konser, 3 tiyatro, 8 resim sergisi yapılacak. Ören Meydan’da ise aromaterapi ürünlerini kapsayan 80’i Balıkesir dışından olmak üzere 189 stant açılacak. 4 Temmuz’da Balıkesir Çiftçi Eğitim Merkezi’nde (BAÇEM) yapılacak hasattan sonra Ören Meydanı’na ulaşmak üzere traktör ve tur otobüslerinin yer aldığı konvoy eşliğinde kortej yürüyüşü yapılacak. Festival kapsamında; Birsen Tezer, Bülent Ortaçgil, Suzan Kardeş ve Oğuz Aksaç Ören Amfi Tiyatro sahnesinde Balıkesirlilerle buluşacak. Balıkesir Büyükşehir Başkanı Ahmet Akın yaptığı açıklamada; Ayvalık, Burhaniye, Edremit ve Gömeç Belediyeleri ile birlikte düzenledikleri 5. Balıkesir Aromaterapi Festivali’ne tüm doğaseverleri “doğanın şifalı kokularıyla ve tatlarıyla buluşmaya” davet ediyor.

Güncelleme Tarihi: 27 Haziran 2024, 12:25

Körfezde Haber®

YORUM EKLE
banner144
SIRADAKİ HABER