Ayvalık CHP Gençlik Kolları “Hasan Cebe” dedi

Ayvalık CHP Gençlik Kolları “Hasan Cebe” dedi

CHP Ayvalık İlçe Başkanlık binasında yapılan mavi ve beyaz listelerin yarıştığı seçimlerde, ilçenin sevilen gençlerinden Hasan Cebe, Ayvalık CHP Gençlik Kolları Başkanı seçildi.

CHP Ayvalık İlçe Başkanı Hüseyin Şalmanlı ve ilçe yöneticilerinin de hazır bulunduğu seçimlerde; Hasan Cebe yeni Gençlik Kolları Başkanı olarak belirlenirken, yönetim kurulu üyeliklerine ise; Tugay Balgün, Mustafa Umut Serbest, Özge Ercan, Özge Yalçınkaya, Betül Güren, Memduh Ay, Ayhan Babadostu, Berke Savaş, Burak Güldü ve Yüksel Göktuğ Dağlıöz isimleri getirildi.

CHP Ayvalık İlçe Gençlik Kolları Başkanı Hasan Cebe yaptığı ilk açıklamada, amaçlarının CHP’nin altı ok ilkelerine inanan tüm gençleri parti çatısı altında toplamak olduğunu söyledi.

Türkiye Cumhuriyeti Devleti ve Cumhuriyet Halk Partisi’nin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarının çizdikleri yolda emin adımlarla yürüyerek, gelecek nesilleri daha çağdaş ve aydınlık yarınlara taşıyabilmek adına çalışmalar yapmayı planladıklarını aktaran Başkan Cebe, “Bu yüzden de ülkemizi CHP iktidarına taşıyabilmenin mücadelesini vereceğiz. Ülkemizi ortaçağ karanlığına sürüklemeye çalışan zihniyetlere karşı yaşadığımız Ayvalık’ta partimizin başarılarına yenilerini ekleyerek, başta gençlerimiz olmak üzere, tüm halkımızla kucaklaşmaya gayret edeceğiz. İnanıyoruz ki; ülkemizi ilk genel seçimlerde Genel Başkanımız Özgür Özel’in liderliğinde hak ettiği laik-demokratik, hukuk sistemine inanan halkla paylaşan, halkın kendi kendini yönettiği CHP iktidarıyla buluşturacağız” diye konuştu.

(Suat Salgın)

Ayrıntılı fotoğraflara  sosyal medya hesaplarımızdan ulaşabilirsiniz.

https://www.facebook.com/korfezdehaber

www.facebook.com/balikesirkorfezdehaber
https://www.facebook.com/groups/korfezdehaber

https://twitter.com/korfezdehaber

https://www.instagram.com/korfezdehaber/

https://www.facebook.com/korfezdehaberajansi

https://www.youtube.com/@KorfezdeHaberTR

Körfezde Haber®

YORUM EKLE
banner144
SIRADAKİ HABER