Balıkesir'in haberde buluştuğu ortak nokta. Körfezde Haber Balıkesir'in En Çok Okunan Tek Haber Sitesi

30 Ağustos Burhaniye’de coşkuyla kutlandı

BURHANİYE

30 Ağustos Zaferinin 102. yılında Burhaniye’de düzenlenen kutlamalar, Kaymakamlık makamında tebrik töreniyle başladı. Burhaniye Kaymakamı İlyas Memiş, Garnizon Komutanı Tp. Binbaşı Mustafa Kıraç ve Burhaniye Belediye Başkanı Ali Kemal Devecilerin, tebrikleri kabul etmesinden sonra, Burhaniye meydanına çelenk törenine geçildi.

30 Ağustos Zafer Bayramının 102. yıl kutlamaları Burhaniye’de düzenlenen tebrikat ve Çelenk töreninin ardından gösterilerle kutlandı. Kutlamalar bu akşam Burhaniye Belediyesinin düzenlediği 34. Burhaniye – Ören Turizm Kültür ve Sanat Festivali etkinlikleri ile devam edecek.

Burhaniye’de Zafer Bayramı kutlamaları ilk Kaymakamlık Makamında düzenlenen tebrikat ile başladı. Burhaniye Kaymakamı İlyas Memiş Belediye Başkanı Ali Kemal deveciler ve Garnizon Komutanı Topçu Albay Tarkan Öztürk’ün tebrikleri kabulünden sonra Protokol Cumhuriyet Meydanında düzenlenen çelenk törenine katıldı.

Kaymakamlık, Garnizon ve Belediye Çelenklerinin Atatürk anıtına sunulmasından sonra saygı duruşu ve İstiklal marşının akabinde törenler başladı. Günün anlam ve önemine yönelik yapılan konuşmalar sonrası şiirlerin okunmasından sonra kutlamalar halk oyunları gösterileri ile sürdü.

Cumhuriyet meydanında düzenlenen kutlamalara ayrıca Siyasi Parti temsilcileri, İlçe protokolü ve daire müdürleri, Sivil toplum ve Demokratik Kitle Örgütlerinin yanı sıra çok sayıda yurttaş katıldı.

30 Ağustos Zaferin 102. yılı kutlamaları Burhaniye Belediyesi tarafından düzenlenecek etkinliklerle geceye kadar sürecek. Ören meydanında başlayacak akşam programında Emekli Tuğgeneral Mustafa Kemal Tutkun’un katılacağı panel ve İskele Mahallesi meydanında düzenlenecek etkinlikler Taylıeli Amfi Tiyatro Sahnesinde düzenlenecek olan Demet Akalın Konseriyle coşku kazanarak son bulacak.

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.