Balıkesir'in haberde buluştuğu ortak nokta. Körfezde Haber Balıkesir'in En Çok Okunan Tek Haber Sitesi

Köklü, yeni mahsul zeytinyağını satışa çıkardı

BALIKESİR

Türkiye’nin lezzet ödüllü zeytinyağı firması Köklü Zeytincilik, yeni mahsul zeytinyağını satışa çıkardı. Erken hasat, taş baskı, soğuk sıkım natürel sızma zeytinyağı, 0,8’den az asit derecesi ve meyvemsi acılığa sahip tadıyla öne çıkıyor.

Dünyada Alp Dağları’ndan sonra en büyük oksijen rezervine sahip olan Kaz Dağları’nın havası ile beslenen, zeytinin daldaki gelişimini olumlu yönde etkileyen denizden gelen poyraz ve lodos rüzgârlarıyla Ayvalık, dünyanın en iyi zeytinyağı üreticisi konumunda. Ayvalık’ın 500 yıllık markası Köklü Zeytincilik de Türkiye’den ve dünyadan aldığı lezzet ödülleriyle Ayvalık’ın en iyi zeytinyağlarını tüketicisiyle buluşturmaya devam ediyor. Köklü Zeytincilik, 2024/2025 dönemine ait ilk zeytinyağını da satışa sundu. Erken hasat, taş baskı, soğuk sıkım natürel sızma zeytinyağı, 08,’den az asit derecesi ve meyvemsi acılığa sahip tadıyla öne çıkıyor. Yeni mahsul zeytinyağı, zeytinin taş değirmende ezilerek hiçbir kimyasal işleme uğramadan ve soğuk sıkım metoduyla faydalı vitamin ve mineralleri öldürülmeden üretiliyor. Zeytin daneleri henüz olgunlaşmadan, yeşil olarak toplanmış zeytinlerden herhangi bir kimyasal işleme maruz kalmadan üretilen erken hasat zeytinyağında taze meyve aromasını en üst seviyede hissedebilmek mümkün. Köklü Zeytincilik Erken Hasat Zeytinyağı, salata ve sosların yanı sıra tüm sıcak yemeklerde de rahatlıkla kullanılabilir. Köklü Zeytincilik Erken Hasat Zeytinyağını ve diğer ürün gamını satın alabilmek için www.kokluzeytincilik.com.tr internet sitesine girmek yeterli.

Yeni Mahsul Erken Hasat Taş Baskı Soğuk Sıkım Natürel Sızma Zeytinyağı 1 Lt Galon Şişe: 700 TL.

Köklü Zeyutincilik

1937 yılında Ayvalık’ta faaliyete başlayan Köklü Zeytincilik, 4 kuşaklık bir aile şirketidir. Mevcutta Ayvalık’ta 10 bin m2 üretim alanına sahip olan Köklü Zeytincilik, üretiminin yüzde 80’ini ihraç etmektedir. Soğuk sıkım yöntemi ile 27 C’yi geçmeden zeytinyağı üretimi gerçekleştiren Köklü Zeytincilik’in Ayvalık’ta 6 satış mağazası, e-ticaret sitesi, Avrupa ve Uzak Doğuda bulunan distribütörleri bulunmaktadır. Köklü Zeytincilik’in Yönetim Kurulu Başkanı ve CEO’su Mustafa Kürlek’tir.

Haberimiz ile ilgili ayrıntılı fotoğraflara aşağıdaki sosyal medya hesaplarımızdan ulaşabilirsiniz.

https://www.facebook.com/korfezdehaber

www.facebook.com/balikesirkorfezdehaber
https://www.facebook.com/groups/korfezdehaber

https://twitter.com/korfezdehaber

https://www.instagram.com/korfezdehaber/

https://www.facebook.com/korfezdehaberajansi

https://www.youtube.com/@KorfezdeHaberTR

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.