Balıkesir'in haberde buluştuğu ortak nokta. Körfezde Haber Balıkesir'in En Çok Okunan Tek Haber Sitesi

İki teker sevdalıları, Balıkesir'de en büyük motosiklet sürüşünü gerçekleştirdiler

BALIKESİR

Balıkesir Kuvay-i Milliye Etkinlikleri içinde bugüne kadar yapılan en büyük motosiklet sürüşü gerçekleştirildi.

Edremit Körfezi Motosiklet Kulübü (EKMOK) üyelerinin de katıldığı sürüşte, Balıkesir ilindeki tüm motosiklet kulüpleri, Balıkesir Kulüpler Birliği altındaki sürüş büyük bir katılımla ve coşkuyla gerçekleştirildi.

Balıkesir'in dört bir yanındaki motosiklet kulüpleri, Balıkesir Kulüpler Birliği altında birleşerek bu tarihi sürüş için güçlerini birleştirdi.

Balıkesir Kuva-i Milliye etkinlikleri çerçevesinde bu yıl ilk kez düzenlenen Kuvay-i Milliye motosiklet sürüşü, çevre illerden gelen motosiklet grupları ve iki teker tutkunu yüzlerce motor tutkunun Türk bayraklarıyla süsledikleri motorlarıyla şehre adeta görkemli bir kortej havası kattılar. Balıkesir’in bugüne kadar gördüğü en büyük motosiklet sürüşüne sahne oldu. Şanlı Türk bayraklarıyla süslenmiş yüzlerce motosiklet, şehrin cadde ve sokaklarını kuşatırken, hem izleyenlere hem de katılımcılara unutulmaz bir deneyim yaşattı. Bu görkemli etkinlik, Kuva-i Milliye ruhunu ve milletin birlik ve beraberliğini bir kez daha gözler önüne serdi.

Bu oluşuma destek veren başta kamu kuruluşları ve bu oluşumu sağlayan tüm motosiklet kulüplerine ve organizasyonda görevli tüm arkadaşlara EKMOK olarak katılımlarından dolayı çok teşekkür ederiz. Bu etkinlik, Balıkesir’in motosiklet tutkunları için bir dönüm noktası olarak tarihe geçti." denildi.

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.