Balıkesir'in haberde buluştuğu ortak nokta. Körfezde Haber Balıkesir'in En Çok Okunan Tek Haber Sitesi

Edremit'te AKSA'ya pastalı protesto hazırlığı

BALIKESİR

Mahalle sakinleri kentin merkezine doğalgazı bağlamayan Aksa-tan Aksa'ya tepki olarak 3. yılında 3 tane mum koyarak pasta kesip protesto etmeye hazırlanıyor.

Balıkesir'in Edremit ilçe merkezinde oturan vatandaşlara en son geçen yıl bağlanma sözü verilmesine rağmen doğalgazın verilmemesi, Soğanyemez ve Kapıcıbşı Mahallesi sakinlerinin tepkilerine neden olmaya devam ediyor.

Cumhuriyet Meydanı’na doğru kısa mesafeye, doğalgaz verilmemesine tepki gösteren mahalle sakinleri, “Kurşunlu ve Çayiçi Caddesi'den meydana aşağı doğru, doğalgaz veirlecek diye bizi 3 yıldan bu yana bizi oyalıyorlar. Kentin en ucra köşesine verildi. Kurşunlu Camisi'nin üstünde var, aşağı doğru yok. Çayiçi Caddesi'nde Şark halı üstünde var, aşağısında yok. Birde en son 2023 sene sonu 2024 başında doğalgazın verileceği toplantıda açıklanmıştı. Aksa nasıl gelişigüzel bir program yapıyor, bilmiyoruz. Aradan bir yıl daha geçti, kentin merkezine hala doğalgaz bağlanmadı. Bu büyük bir ayıp, ilgisizlik. Vatandaşa saygısızlık. Aksa-tan Aksa'ya mahallemizde tepki çok büyük. Eğer bu yılda bağlanmazsa toplanarak 3. yılında kentin merkezine doğalgaz bağlanamamasını, yani Aksa'nın bu ilgisizliğini pasta keserek protesto edeceğiz"

 (Emre Terzioğlu)

En son geçen yıl bilgilendirme toplantısı yapılmış, doğalgazın verileceği açıklanmıştı.

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.