Balıkesir'in haberde buluştuğu ortak nokta. Körfezde Haber Balıkesir'in En Çok Okunan Tek Haber Sitesi

Terra Pizza, Ayvalık Kırlangıç AVM’de eşsiz lezzetlerini pizza tutkunlarıyla buluşturuyor.

AYVALIK

Terra Pizza, Ayvalık Kırlangıç AVM’de eşsiz lezzetlerini pizza tutkunlarıyla buluşturuyor.

Türkiye’nin önde gelen zincir pizza restoranlarından Terra Pizza, yeni şubeleriyle pizza severleri ağırlamaya devam ediyor. Terra Pizza, 'Gel Beraber Olsun' konseptiyle insanların bir araya geldikleri anlara lezzet katmayı ve birlikteliği artırmayı hedefliyor.

Terra Pizza’dan Lezzet Dolu Açılışlar

AVM ve caddelerde bulunan lider markalardan biri olarak sektörde ayrıcalıklı konumda yer alan Terra Pizza’nın Ayvalık Kırlangıç AVM şubesi geçtiğimiz günlerde açıldı. Terra Pizza, tüm pizza severleri özel hamuru ve yüzde yüz mozzarellasıyla özenle hazırlanan yepyeni pizzalarını denemek için Kırlangıç AVM şubesine bekliyor. Kaliteli malzemelerle hazırlanan zengin pizza çeşitlerinin tadını sevdikleriyle birlikte çıkarmak isteyenler için konforlu bir ortam sunuyor.

2018 yılında Mediterra Capital bünyesine katılan Terra Pizza, müşterilerine özel bir deneyim yaşatmayı amaçlıyor. Türkiye’nin 46 ilinde 176 restorana ulaşan Terra Pizza, kaliteli malzemeler, özel tarifler ve titizlikle hazırlanan lezzetlerini daha fazla pizza tutkunu ile buluşturmak için hızla büyümeye devam ediyor.

Terra Pizza Balıkesir Kırlangıç AVM Şubesi Adres:

150 Evler Mahallesi, Atatürk Bulvarı D-H Blok No:353/7 İç Kapı:08 Ayvalık Kırlangıç Yaşam Merkezi Ayvalık/Balıkesir

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.